Update?? :D

Seperti biasa.. artmedia malas untuk update blog tetapi mengharapkan byk followers.. memang tak dapat la kan :D
Baru-baru ni beli graphic tablet dengan harapan dapat melukis secara digital dengan lebih bagus.. tapi pen ataupun tablet itu sendiri telah menghadapi masalah.. tekanan pada pen itu sudah menjadi tidak betul.. (gila jugak la) .. tension je.. padahal baru beli.. =-=
Baiklah, artwork untuk di upload pada post kali ini ialah Hana Tajilah.. Nama ini ambil berdasarkan orang di dalam gambar ini yang cuba untuk meniru gaya hana tajima .. bukannya jadi pun kann HAHAHA .. perasan je >,< .. tu saja.. terima kasih kerana membaca :D Jangan lupa komen!! (kalau nak la -.-) haha

Share on Google Plus

About Tono Sama

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment