Recent update on the new artwork

Konnichiwa minna san,

Entry kali ni nak tunjuk recent artwork yang tengah buat,ini adalah sambungan artwork dalam pembikinan ni baru 40% daripada keseluruhan.. penat jugak buat ni je pun.. software yang digunakan adalah manga studio. dah lama buat artwork ni, tapi berhenti2 sebab banyak sangat nak buat ^^. lukisan ini byk yang kene edit balik .. buat nak cepat HAHA! nanti lukisan ini akan di edit balik sebab tgk lah, banyak salah.. ish3.. dan akan diwarna menggunakan adobe photoshop.. so ini lah lukisannya;

so inilah yang terbaru.. sorry2 kalau lukisan x lawa atau x memuaskan.. segala komen akan diterima.. ^^
itu saja TQ.... salam..
Share on Google Plus

About Tono Sama

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. wowwwieee~~
    kalo la ak pown reti gune application ni.. da bwat kot..
    tp sbb kemalasan ak melebihi sumernye.. so, ak cume blaja adobe jer by buku~~
    anyway, good job~!!>_<
    mari tgk yg da colour plak!!~~

    ReplyDelete
  2. wahhh..ok pe yen!! orite!! nk tggu yg colour!! wohooo...

    ReplyDelete