artwork dalam pembikinan

sekarang ni, artmedia sedang dalam pembikinan artwork baru ^^ iaitu melukis semula gambar ini :


artmedia akan menggunakan dua software untuk melukis gambar ini
- manga studio
- photoshop cs3

ni adalah gambar kawan ktorang.. ^^ diorang yang saje2 request gambar ni.. ^^ jadi kitorang buat je la.. :)
artmedia mungkin tidak melukis sebijik macam ini, tetapi mungkin hanya melukis satu2 individual kerana untuk melukis semua ini mengambil masa yang panjang :( .. jadi kitorang akan asingkan individu2 ini. dan lukis dalam satu gambar.. TQ.

Share on Google Plus

About Tono Sama

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. lol.. ak cam taw sapernye keje ni... ni mesti alia kan yg merequest??? sabo jer laaa~~

    ReplyDelete
  2. hahaha... ade plak muke ko kat situ,, hehehe
    x pe2.. lol

    ReplyDelete
  3. hahhaa..awin yg bg gmba ni..heee~

    ReplyDelete
  4. owh awin nye keje kaaa... btw, ak der 2 user..so jgn amik kisah sgt~~~XD

    ReplyDelete